søndag 1. november 2009

Sunday blues

Å nei! Nå hadde jeg skrevet et langt innlegg inne her, men så klarte jeg komme borti en eller annen dum knapp og slettet all teksten! Arg, slike ting er så irriterende, og er ikke akkurat motiverende å sette seg ned og begynne på nytt igjen heller...

Sitter i alle fall hjemme og slapper av i sofaen nå. Har verken på tv, musikk eller noe, bare sitter her og lytter til stllheten. Merkelig uttrykk det egentlig, å lytte til stillheten. For hvordan kan en høre etter noe som ikke er, som ikke finnes? Registrerer man signalene om stillhet på samme måte som en registrerer ulike lyder. Samme måte, men likevel annerledes? Og er det i det hele tatt mulig at noe er helt stille, ikke en lyd? Er klar over at finnes lydtetette rom hvor lyd ikke kommer inn, men likevel klarer en ikke frata mennesket tanker. Og tanker danner setninger som gir lyd inne i hodene våre. Selv om de ikke ytres høyt eller registreres på db-målere er det likefullt lyd for oss selv..

Haha, et lite utdrag for hva som går gjennom hodet mitt en søndag. Tror kanskje det er lurere å ha på noe lyd i bakgrunnen som demper slike underfundige tanker som ikke fører noe sted!

Har forresten endelig klart å finne en enkel og rask måte å laste bilder fra mobilen og over på pcen fra! Hurra :) For noen er sikkert dette en av verdens største selvfølger hvordan en gjør dette, men for meg var dette litt av en bragd. Surret skikkelig med det på den gamle laptopen min, og hadde ikke engang dristet meg til å forsøke å gjøre det på denne nye. Men det var lekende lett, og nå har jeg altså klart det! Så fra nå av skal jeg bli mye flinkere til å legge ut bilder :) Nå har jeg ikke noen spennende bilder å legge ut akkurat nå, må jo innrømmes at ikke særlig flink til å huske å ta bilder i hverdagen. Men bare for å ha begynt og for å ha et introduksjonsbilde legger jeg ved bilde av en fantastisk frokost jeg hadde for litt siden :) Slik frokost skulle en hatt hver søndag! Stekte danske pølser, speilegg, bacon, chilibønner og hvitløk i olje :)

2 kommentarer:

  1. Kordan fikk du enkelt ført over bilda? I orka aldri å føre over bilda, fordi d e sånn tiltak, så vært kult om d va en enklere måte å jør d på :) Bønna e æsj, babe! D må du forstå! Luv ju, Mettemi. Stor klem fra Cættå :)

    SvarSlett
  2. Ja det var det jeg slet med også! Jeg bare gikk inn på bildet på mobilen, send via bluetooth, skru på bluetooth på dataen så blir det som vanlig filoverføring fra mobilen til laptopen. Kjempeenkelt, og tar kanskje to sekunder på hvert bilde! Bønner er kjempegodt :D Både refried beans, brune bønner, tomatbønner, chilibønner ;D

    SvarSlett