mandag 9. november 2009

Debatt på Ikveld

Min debut i tvdebatt, skummelt! Skal innrømme nervene var i høyspenn, men bestemte meg tidlig på kvelden; jeg skulle ikke pugge og lese på tall, ferdigtygde argumenter og få tak i statistikker. Jeg skulle heller forberede meg med å virkelig tenke over og sette meg inn i de historiene bak, de menneskelige aspektene. Årsaken til det er at dette ville også bidra med å dra debatten inn på hva dette egentlig handler om - ikke en eller annen liste på internett, men faktisk reelle menneskeskjebner. Klarer ikke se gjennom og høre på debatten, fortsatt alt for merkelig å se seg selv på tv! Klarer ikke få med meg budskapet, blir heller opptatt av å vri meg i stolen av "eh"-lyder, stamming, dårlige formuleringer og så videre. Slik går det når en aldri blir fornøyd med det en gjør!

Debatten kan du se her:
http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/190158

1 kommentar:

  1. Synes du klarte deg utmerket, og nervene syntes overhodet ikke.

    Nå skal det legges til at en debut mot en SVer er en særdeles takknemlig oppgave. Enhver person vil fremstå som den reneste rakettforsker mot et av deres medlemmer.

    Når Barstad begynte å dra inn samer, joik og asylsøkere, hadde radissen allerede tapt. Og når denne tidligere yrkesdemonstranten med terroristsympatier snakket varmt om erstatninger til mobbeofre, kunne vi konstatere teknisk knock-out. Skolert og profesjonell som FrPere nå er kjent for å være kunne Mette avsløre at SV faktisk har stemt I MOT dette.

    Takk til FrP som taler ofrenes sak!

    SvarSlett