tirsdag 3. november 2009

Ny iPod!

iPod :) :) :)
I dag måtte jeg krype til korset og kjøpe en ny iPod. Mistet nemlig min i USA i sommer og har siden da gått og lengtet etter å høre musikk igjen. Spesielt nå som jeg går frem og tilbake fra jobb hver dag hadde det vært deilig å hørt på musikk samtidig. Problemet er jo at jeg har vært skeptisk til hvordan en egentlig kan fylle den med musikk. Skal ikke laste ned filer fra internett og har meget få antall cder jeg kan rippe og legge innpå. Tror nok jeg hadde blitt temmelig fort lei av de fire cdene jeg har! Har jo hele tiden visst at var mulig å kjøpe musikk på internett og laste ned, men aldri egentlig helt forstått hvordan en gjør det. Jeg tror jeg rett og slett er prinsippielt dårlig i tekniske innretninger. Med det mener jeg at når jeg først gidder å sette meg ned og prøve så får jeg det alltid til, er bare så sjeldent jeg orker å gjøre det. Men jeg plugget denne inn, lastet ned iTunes og så oppdaget jeg hvor enkelt det var å kjøpe musikk herfra! Litt for lett spør du meg, jeg trykket i vei, kjøp kjøp kjøp på mange ulike sanger, og aner ikke hvor mye det ble. Er usikker på om det trekkes direkte fra kortet eller om en får regning i posten for det en har bestilt? Likevel, så praktisk, så enkelt. Alle sangene ble lastet rett ned på iPoden min og, tok vel under ti sekunder på hver sang! Fantastisk. Enda en ny verden innen teknologi er åpnet for meg. Riktignok lang tid etter alle andre, but still. Er også veldig fornøyd med fargen da, kjempefin! Vurderte ærlig talt å kjøpe rosa, mest på grunn av harryfaktoren, men gikk for grønn istedet etter råd fra han flinke på Spaceworld som hjalp meg :)

Såå, i morgen skal jeg gå til jobb med fantastisk, spesialutplukket musikk. Gleder meg! Skal forresten ikke gå rett til Stortinget, skal i intervju i Radio Norge i morgen tidlig, så skal gå rett ned i studioet der først. Har jo forresten fått utdelt kameraet fra VGNett igjen nå hvor jeg nok en gang skal prøve å filme noe spennende. Om noen har noen ideer til hva og hvordan så er det bare å komme med de!

2 kommentarer:

  1. Kul blogg ;-)
    Det er veldig enkelt å se hvor mye du har brukt :-) du trenger bare å skjekke mailen din for en Mail fra Apple. Der står det oppført alle dine kjøp ;-) du får den 1-2 dager etter kjøpene var gjort!
    Keep up the good work!

    SvarSlett
  2. Hei! Jo takk for tipset, sjekket min hotmail nå og så at der var kvitteringene for sangekjøpene kommet. Bare synd en får det totale beløpet etter man allerede har kjøpt sangene..:p Da er det liksom for sent om en oppdager at ble litt for mye!

    SvarSlett