tirsdag 24. november 2009

Arbeiderpartiets rolle i biodiselsaken

Jeg har tidligere skrevet innlegg om biodiselsaken som skal opp i salen torsdag. Må innrømme at ser mer og mer frem til denne dagen nå, og er meget spent på resultatet. Det interessante er tallene som kommer frem i følgende artikkel;
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=588211
Hva vil Jens gjøre nå? Arbeiderpartiet har jo i alle år vært mer opptatt av å være partiet for alle, altså aldri si noe noen kan være uenige i, og pakke alle politiske saker så godt inn at egentlig ingen skjønner hva de mener. En kan mene det en vil, men det er kun Fremskrittspartiet som virkelig har baller nok til å stå for det vi mener, og kjemper for de sakene vi vet er rett for folket og samfunnet. Arbeiderpartiet liker å beskylde oss for å snu kappen etter vinden. De bruker samme taktikken som jeg bruker i Settlers og Risk, nemlig å sette søkelyset på andre personer som ligger godt ann slik at de blir angrepet, mens jeg sakte men sikkert sniker meg opp på poengskalaen og vinner uten konkurranse. AP gjør det samme, de beskylder FrP for å snu kappen etter vinden og setter det negative søkelyset på oss, slik at de selv kan fortsette med populismen sin i ro og mak. Men ikke denne gang, nå ser folket det. Nå har vi en situasjon for Arbeiderpartiet og Stoltenberg faktisk står alene i et standpunkt. Noe de i og for seg ikke brydde seg nevneverdig om tidligere og hadde planer om å la saken forbigå og bli vedtatt i stillhet (noe liknende slik de gjorde i andre betente saker før årets valgkamp..) uten at noen trengte vite om det. Så det blir spennende å se hva AP gjør i denne saken. Vil de stemme for avgiftsøkningen selv om de vet folket er mot? Og vil SV og SP bli tvunget til å gjøre det samme under regjeringspisken? Hva blir egentlig vedtatt?

1 kommentar:

  1. På tal om alternativa energikällor, så tycker jag ALLA borde se filmen Zeitgeist:Addendum (http://www.zeitgeistmovie.com) Vi måste börja tänka på framtiden! Människan har kommit långt i den teknologiska utvecklingen, men det är tydligen inte intressant för politiker som hellre vill tjäna pengar & köra slut på jordens resurser. Se filmen!

    SvarSlett