mandag 14. september 2009

Valgvake

Nå sitter jeg på hotellrommet i Ålesund på Rica Parken og skal straks ned i lobbyen for å møte Harald, Oskar, Erik og gjengen. Her skal vi møtes en liten halvtime før det hele braker løs på valgvaken til NRK Møre og Romsdal. Middagen er først halv ni, så har akkurat kastet i meg noen kyllingvinger og en nakkekotelett, samt litt Candyking til dessert. Avansert kalles det..:p

Vet ikke helt hvordan beskrive følelsene akkurat nå. Det hele er vel relativt fjernt fortsatt. Føler jeg ikke er helt med, bare er her og flyter avgårde i avvente på min dom. Merkelig følelse... Men må dra avgårde, fikse håret litt før jeg går ned! Lykke til alle FrP-supportere i kveld, måtte folket være med oss og vise sin støtte til oss i kveld! Skal komme innpå her så snart jeg kan, men aner ikke når det blir. Gjenstår å se hvordan kvelden forløper seg, om det blir en skikkelig opptur og gledesrus, eller en ren depressiv opplevelse hvor kvelden ender i skuffelse og tårer. Spennende! Følg med på valgsendingene på tv! =)

16 kommentarer:

 1. “Min drøm er å besøke countryfestival på Vinstra” what a moron!
  Jeg anbefaler at du går på Universitetet og lærer deg litt Sartre, Deleuze og div. før du egentlig åpner munnen, lille venn.

  SvarSlett
 2. Dersom du ønsker å uttale deg om kultur og forventer å bli tatt alvorlig, så vær så snill å gjør litt forarbeid. Innkjøpsordningen er sentral her. Jeg lurer også på om det er sånn at vi kan fjerne den statlige lønna til politikere, siden dere sikkert hadde fortsatt å diskutere. Jeg regner med at du er i politikken fordi du er "drevet av en enorm elsk for det politiske spillet". Eller er det slik at du kanskje ser på det som en jobb?

  SvarSlett
 3. Herregud for et pinlig intervju i Adressa i går. Jeg blir helt deprimert av at så kunnskapsløse og ignorante politikere står frem så skamløst.

  SvarSlett
 4. Nånå, det er vel for mye forlangt at en stakkars BI-student skal forstå seg på kulturpolitikk.

  SvarSlett
 5. Pinlig for Norge å ha slike "politiker" spirer som deg.

  SvarSlett
 6. Flaut... Hvorfor prøver du å definere kultur når du tydeligvis ikke vet hva det er. Du er en historieløs politiker med ekstremt lavt kompetansenivå. Det er jo påfallende at du ikke behersker norsk grammatikk på ungdomsskole nivå engang.

  Det er jo ingen overaskelse at du må utdanne deg på BI siden du neppe ville blitt aksepert på en skikkelig skole.

  Jeg blir bekymret for Norge når slike som deg kommer frem i lyset og plutselig får en viktig stemme når du ikke aner hva du snakker om.

  Du er sikkert en hyggelig og velmenende person, men du har nok desverre ikke nok kunnskap for å være med å styre landet, det kommer jo helt klart frem av intervjuer, og ikke minst denne ekstremt feilskrevne bloggen!

  Forhåpentligvis vil din BI utdannelse etterhvert gi deg en jobb i en trendy bedrift hvor du kan drikke billig sjampis og gå med briller uten styrke.

  SvarSlett
 7. Syns du har fått utelukkende negativ oppmerksomhet i valgkampen og det at du nå skal sitte på tinget, er forrykende spennende. Du er FOR ung til å sitte der, fordi du ikke har nok livserfaring til å skjønne mye lengre enn egen nesetipp. Det gjelder jo forresten for de fleste FRP-politikere, uavhengig av alder.

  HUSK: Forventningene til deg er MYE HØYERE enn til ALLE ANDRE på tinget, nettopp fordi de fleste i Norge mener at du ikke har noe der å gjøre og at du må jobbe hardt for å fortjene en plass du allerede har fått.

  PS! Makan til elendig PR som det du fikk i Adressa i går, skal du lete lenge etter!

  SvarSlett
 8. I din situasjon ville eg ha sagt: "Det er ikkje myndigheitene si oppgåve å styre eller betale for kulturen. Eg planlegg difor å verken styre han eller å betale for han med andre sine pengar. Difor er kunnskapen min om kultur irrelevant for jobben som politikar." Men eg har ingen parti sin taktikk eller program å ta omsyn til så eg anar ikkje om du bør gjere det same. Lykke til på Stortinget!

  SvarSlett
 9. Stå på, kjære Mette! Du er utrolig flink og du fortjener alt du har oppnådd! :)

  SvarSlett
 10. Morsomt at or del ings eksperten Maximus Castro belærer om norsk rettskriving.

  Dette er ikke engelsk, Maximus. Særskriving er ikke regelen her. Man utdanner seg forøvrig _ved_ BI, ikke på.

  Spenstig med masse kvasiintellektuelle her, som uten videre tar alt media "at face value". Justis burde endre litt på rettssystemet vårt også. Hva skal vi vel med forsvarsadvokater, det holder da lenge med påtalemakten!?

  Kommer det oppfølgingsposter snart, frøken? Hvis du har for mye fritid er det standup-show med Doug Stanhope på Rodeløkka i morgen kveld. ;)

  K.

  SvarSlett
 11. Gledelig å se friskt FRP blod inn ;)

  Håper du holder bloggen og snakker litt om alt mulig ;) Artig å lese;)

  Lykke til ;)

  SvarSlett
 12. Stå på Mette! Har skrevet støtteerklæring til deg på bloggen.

  SvarSlett
 13. Hei, selv om jeg er veldig glad for at mine partier vant, ville jeg bare ønske deg lykke til og gratulere deg med en plass på Stortinget. Håper den nye generasjonen Frp blir litt mer empatiske enn den gamle ;p

  SvarSlett
 14. Gratulerer med mandatet! Liker dine synspunkter av det jeg har sett hittil. At du er ung spiller vel ingen stor rolle - du skal tross alt sitte i opposisjon! Lykke til med fire krevende og spennende år.

  SvarSlett
 15. Hei alle sammen! Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger, setter jeg enormt stor pris på! Må beklage mangelen på innlegg den siste tiden, da har vært veldig hektisk her! Men nå lover jeg bot og bedring, og skal bli mye flinkere til å oppdatere med innlegg her på bloggen :)

  Og til dere negative: jeg forstår deres reaksjon på artikkelen dere tar opp her. Det jeg ønsker dere skal vite er at mye av det som stod i dette var feilsitert, vridd på og forsøkt fremstilt meget mye verre enn det var. Men jeg har nå lært hvordan mediene fungerer og vil for fremtiden være veldig forsiktig med hvordan jeg ordlegger meg slik at det ikke overhodet er mulighet for "misforståelse" for journalisten. Men igjen, vil man misforstå så...

  SvarSlett
 16. K: Jeg skal ikke på stortinget. Jeg kan skrive feil til krampa tar meg. Men takk for rettelsene.

  SvarSlett