fredag 11. september 2009

Stolt mann

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=580161

For fire år siden lovte Kristin Halvorsen på vegne av regjeringen at de skulle fjerne fattigdom ved hjelp av et pennestrøk. Hun skjelte ut Bondevik etter noter fordi han ikke hadde oppnådd dette, og sa det hele lå på politisk vilje. Fire år med den rødgrønne regjeringens styre har vi nå fått 12.000 nye fattige. Antall fattige barn er økt betraktelig... Halvorsen ble konfrontert med dette og nektet å be om unnskyldning. Det måtte en SV-kollega til som tvingte henne før hun gjorde det. Nå er Stoltenberg også ute og nekter å be disse 12.000 nye fattige om unnskyldning. Nekter å be de som allerede fra før av var fattige og hadde håpt og drømt om en ny hverdag under regjeringen. Mennesker som er en av de svakeste gruppene i vårt samfunn, mennesker som trodde regjeringen snakket sant når de sa de skulle hjelpe de fattige. Mennesker som nå er blitt mange flere, som har en hverdag de fleste av oss ikke klarer forestille oss, mennesker Stoltenberg nekter å be om unnskyldning til...

Problemet med slike løftebrudd er ikke det prinsippielle. regjeringen har brutt 88 valgløfter disse fire årene, så jeg har ikke tid til å henge meg opp i disse. Til det er løftebruddene for mange. Problemet med et slikt løftebrudd er de ufattelig mange menneskeskjebnene det berører, og de falske forventningene disse ble gitt! Det er ikke rart at færre stemmer, at flere har politikerforakt, når det er slike politikere som styrer landet vårt!

Vi trenger en forandring. Vi trenger politikere som står for det de mener og kjemper for sine saker. Vi trenger å gi FrP sjansen til å vise hva vi faktisk kan!! Stem FrP =)

2 kommentarer:

  1. Herre min hatt! Skal du fikse fattigdommen? Tror du det er mulig å fjerne fattigdom på fire år? Da er du like dårlig i økonomi som du er i norsk.

    Dessuten så støtter dere jo en politikk som uunngåelig vil føre oss inn i en ny og større finanskrise. Du kan ikke slukke en brann med bensin. Jeg trodde alle visste det...?

    Jeg ville egentlig ikke skrive disse kommentarene i offentlighet, men du burde jo publisert en e-post adresse, så kunne man jo heller tatt det der.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett