søndag 20. september 2009

Bilde for Dagbladet

Neste fredag kommer det et intervju med meg i Magasinet, Dagbladet. I den forbindelse skulle vi ut og ta bilde til reportasjen, noe som ble tatt av Erik Hattrem her i Molde. Møttes på Romsdalsmuseet hvor vi tok noen portrettbilder, håper disse ble bra! :)

Ellers har jeg bare slappet av og spist mat i dag. Trenger å hvile ekstra godt ut før en ny uke :) Tar flyet ned til Oslo i kveld, da jeg skal være med på intervju med Nettavisen, nettmøte med VG og på "hvaskjer'a" på tv2 i morgen. Viktig å være opplagt og våken når en skal ha slike dager! :)

9 kommentarer:

 1. Tror du skal være glad for at du ikke kommer på Tingen i denne omgangen. Fadese-intervjuet i Adressa, og hvordan du fremstår i media ellers, tyder nok på at du trenger noen år til før du takler media uten å dumme deg ut. Forøvrig mener jeg at en FrP'er mindre og en Høyremann mer på tinget er bra.

  SvarSlett
 2. Jeg er glad at "version" tok feil. Gratulerer så mye med plassen på "Tinget", og lykke til.

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med plassen på Tinget. Trenger litt nytt blod der inne. Masse lykke til.

  SvarSlett
 4. Jaja. Blir ihvertfall mange spenstige mageplask i diverse intervjuer om ikke annet

  SvarSlett
 5. Gratulerer med plass på Stortinget! Selv om jeg er høyremann ble jeg synes jeg det var litt trist når det i en time så ut som om du var ute i en time. Alltid moro med unge folk.

  SvarSlett
 6. Gratulerer med plass på tinget ! ;)

  SvarSlett
 7. Ja denne har vært en nervepirrende dag! Mye følelser i sving i løpet av kort tid!

  SvarSlett
 8. Lykke til! Og ikke hør på de som kritiserer uviktige ting. Media takles med tiden. (Eller er det media som må lære å takle deg?... ;-)
  Mange ser kun ditt pene ytre, og glemmer at du er i denne posisjonen fordi du har fortjent den!

  SvarSlett