mandag 21. september 2009

Kaos

Beskjedene flommet inn og ut i alle mulige retninger i dag. Jeg fikk ikke fulgt med på noen av oppslagene selv, da jeg var midt i kryssilden konstant fra 11:30 til 19:30! Men fant denne artikkelen blant annet på NRK på fylket med meg og Torgeir:
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.6784454

2 kommentarer:

 1. Gratulere med plass på Tinget, på tross av dagens hendelser. Jeg har stemt på FRP helt fra starten, var endog på Sagamøtet i 1973. Hyggelig at en ung smart/ vakker ung dame stiller opp for partiet. Dere er fremtiden. Lykke til.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med plassen. Stemte på Høyre selv, men det er klart viktigere at et talent som deg kommer inn enn Torgeir, spesielt siden man ikke får noe makt de neste fire åra uansett. (All respekt til Torgeir likevel, han har gjort en fantastisk jobb, det beste var vel om det var en mindre fra Ap inneog dere begge to kunne kommet inn).

  Som en som har litt erfaring med media og deres vane til å snu ting rundt har du all mulig sympati fra meg.

  Du kommer til å gjøre det kjempebra du når du får litt tid på deg! :)

  Om det er noe jeg som velger i M&R synes er viktig og som jeg ikke ser noen representanter har tatt opp så er det forholdet til oss velgere som bor i utlendighet, å sørge for at vi har påvirkning på våre nærmiljø f.eks. Her i London kan svensker, ungarere, estlendere og kyprioter stemme i lokalvalg mens vi nordmenn blir holdt utenfor uten sjanse for å påvirke eget lokalmiljø. Det må være mulig å fremforhandle en mer rettferdig avtale med EU om dette. På samme måte er det jo meningsløst at vi skal stemme om hvordan ting skal gjøres i Molde eller Ålesund, kommuner vi faktisk ikke lever i.

  Hadde du tatt tak i dette ville du fått en utrolig stjerne i boka mi, og kanskje tilmed en stemme fra meg neste gang.

  SvarSlett