onsdag 9. september 2009

Miljøutvalgsmøte

Mandagen denne uken tilbragte jeg på miljøutvalgsmøte. Spennende og langt møte hvor vi fikk oritentering om blant annet klimaplanen for fylket, naturvernforbundet og forvaltningsplanen. Interessant møte med faglig og informativt påfyll, dette trengs også nå i valgkampen! Var ingen spesielle eller kontroversielle saker opp, og møtet var preget i den forstand at det var siste uken i valgkampen (da halvparten av de som møtte egentlig bare er vara). Lunsjen må no sies å være fabelaktig; vårrull, spekemat, majones og røkalaks :D

Senere på dagen møtte jeg Lars fra FpU for å dra hjem til oss for å begynne å pakke frokostposer. Pakket som nevnt i et tidligere innlegg rundt 350 poser, så tok sin tid! Satt på stuegulvet og pakket, hørte musikk og spise karameller!

klokken 18:00 var det møte i Molde FrP, hvor vi gikk gjennom frokostposeaksjonen, fordelte folk til å stå på butikker fredag og oppfordret alle til å stå på stand lørdag! Jeg og lars dro fra møtet etter dette for å dra hjem å pakke tidligere.. Så etter flere timer med pakking, bretting, søppel og ti kg karameller pakket vi oss inn i tepper, la oss på sofaen og så "slipp jimmi fri" mens vi spiste pizza og slappet av. Godt å få en eller to timer om dagen (om jeg er så heldig nå :p) med ren avslapping og lade batteriene litt mellom slagene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar