søndag 6. desember 2009

Lenge siden sist innlegg!

Hei! Beklager så mye, men nå har det vært flere dager siden forrige innlegg. Jeg pleier være mye flinkere med å oppdatere bloggen min, så dette skal (forhåpentligvis) ikke gjenta seg! Denne uken har det vært veldig mye som har skjedd på privaten, og det har gjort at jeg ikke har har fått tid og anledning, eller prioritert, å blogge så mye som til vanlig. Men nå har jeg planer om å fortsette der jeg slapp igjen.


I går hadde Plan sin Artistgalla på tv2. En kveld spekket med mye god underholdning, mange bra artister med god musikk, gode programledere, sterke tvinnslag og interessante intervjuer og mennesker. Det var duket for fest, ettertanke og medmenneskelighet, og derfor etter min mening en perfekt kveld nå som tiden raskt smyger seg nærmere julaften.


Som en kan lese tidligere på denne bloggen, faktisk helt i starten, fikk jeg den ære å få lov til å reise sammen med Plan til Nepal i juni i år. Dette var en sterk tur med mange inntrykk og opplevelser som enda er med meg hver eneste dag. Jeg tror vi alle har godt av en slik tur, eller bli konfrontert og vist med slike menneskeskjebner en her møter. Vi trenger alle et "tupp i ræva" av og til for å våkne for det som skjer rundt oss. På grunn av at jeg var med her ble jeg invitert til Nyhetsmorgen sammen med Kristin Clemet på nyhetskanalen tidligere på dagen for å snakke om hvordan det er å være fadder, samt hvordan jeg opplevde Plans arbeid i Nepal. Senere på kvelden deltok jeg på telefonpanelet for å ta i mot innringere som ønsket å bli faddere. Jeg har gledet meg til denne kvelden utrolig lenge!

Her er panelet vi satt i! Vi var til enhver tid 19 stk som satt her, mens noen byttet på. Sendingen varte fra 21:40 - 24:00 og tiden bare fløy! Nesten utelukkende glade, flotte mennesker som ringte inn for å melde seg som fadder :)

1 kommentar:

  1. Jeg fikk desverre ikke sett det på tv i går fordi vi av en eller annen merkelig grunn er uten tv (tror det er canal digital sin feil). Men flott at du stiller opp for Plan. De gjør et viktig stykke arbeid!

    SvarSlett