onsdag 30. desember 2009

Tapasaften
I dag har vi hatt en hyggelig kveld her i Molde. Mine foreldre, min bror og jeg inviterte min gode venninne Tonje og hennes familie til tapas og kortspill. Med var også en venn av min bror, samt min gode venn Anders. En virkelig koselig kveld! Satt oss ned med middagsbordet klokken 6, og ble sittende i flere timer og bare spise, slappe av og snakke. Etterpå ble det spilt kortspillet games, som endte i full krig og høylytt stemning rundt bordet. Og Tonje og jeg vant selvfølgelig ;)

3 kommentarer:

 1. I kveld klarte jeg styre temperaentet mitt... Det var en suppegjøh som tydeligvis ville sloss, men jeg lot være å gi etter. Takket være min tro for FRP og Ayn Rand lesning... Håper du har hatt en bedre nyttår feiring enn meg Mette ;).
  Hadde vært fint om jeg kunne truffet deg når jeg en gang skal over til Oslo...
  Noen ganger må en desverre holde ting igjenn...
  Føler han skulle fått som fortjent, og det var en juling han sent ville glemt. Men han får leve i troen på at han er størst og best, siden han ikke har andre kvaliteteter :)
  I think I need you`re respect Mette :) Best wishes for 2010 Olav Andrè

  SvarSlett
 2. Hvordan kan jeg slette slike kommentarer??? Eller hvordan la vær å skrive sånne kommentarer...

  SvarSlett
 3. Hei. Godt å høre du klarte å styrke temperamentet, det er ofte en lunefull venn. Juling gavner ingen :) Hvordan en kan unngå å skrive slike kommentarer vet en nok best selv, men er nok ingen skade skjedd. Godt nyttår :)

  SvarSlett