mandag 26. oktober 2009

sjuk =(

Beklager at det ikke har kommet innlegg det siste dagene, men det kommer rett og slett av at jeg har ligget langflat hele helgen. Høy feber, hodepine, hoven og vond i nakken og, naturlig nok, meget slapp. Skal innrømme jeg mistenker en kraftig forkjølelse/liten influensa, så har derfor forsøkt å kun slappe av og prøve komme meg til hektene. Søndagskvelden måtte jeg ta flyet ned igjen til Oslo da jeg hadde bestilt denne fra før. Skal innrømme det var tøft å skulle vente på flyplass, sikkerhetskontroll, ta fly, gå til flytoget, finne bussen hjem osv når jeg synes det var tungt bare å stå oppreist :p Men jeg kom meg jo nedover til slutt, så her ligger jeg, klokken 11 på en mandag, på sofaen foran tven og prøver å få tiden til å gå... Har rett og slett ikke tålmodighet til å ligge slik, i alle fall ikke alene!

Men skal bli frisk nå, orker ikke være sjuk mer! Jeg er en av de som synes fryktelig synd på seg selv når jeg er syk :p Så nå ligger jeg i ullsokker, ullundertøy og under teppet (som jeg hiver av meg hvert kvarter fordi jeg plutselig holder på å dø av varme, for å så to minutter senere fryser i hjel) og har fylt bordet med godsaker. Cola, c-vitamintabletter, vitaminbjørner, sjokolade, appelsin og sitronsaft(uten utblanding!). Vidunderkur..? :)

2 kommentarer:

 1. Hehe.. verkar nästan koseligt ju :)
  Vitlök & zink stärker också immunförsvaret om du nu har det tillgängligt..

  Eftersom du verkar vara sugen på sött, så är även honung ett bra och naturligt alternativ :)
  God bedring!

  mvh

  apedog.wordpress.com

  SvarSlett
 2. Hvitløk ja! Det visste jeg jo, men kom ikke på det. Har ikke fersk hvitløk her... vurdere å kanskje ta en tur på butikken, men tror ikke jeg orker egentlig. Er så slitsomt å gå plutselig :p Men formen er blitt bedre, en halv boks vitaminbjørner gjorde susen!

  SvarSlett