onsdag 7. oktober 2009

Hurra!!

Jeg havnet i kirke, utdannings- og forskningskomiteen! Dette var mitt førstevalg, og jeg var så utrolig heldig at jeg fikk komme hit! Dette er virkelig en gledens dag! Vi skal ha fraksjonsmøte allerede i dag klokken 16:00, noe jeg ser frem til. Tord Lien er fraksjonslederen, noe jeg synes er svært positivt. Har stor respekt for han som person og politiker, og mener han passer ypperlig i denne rollen. Ser frem til møtet for at vi tre medlemmene skal sette oss sammen, diskutere litt fremtidig arbeid og skissere opp hvordan vi skal løse ting fremover!

4 kommentarer:

 1. Hvilken påvirkning har disse komiteene egentlig? Slik jeg har forstått det så gjør regjeringen som de vil, uten at de behøver å bekymre seg for annet enn neste valg. Stemmer ikke det?

  Hm. Av ren nysgjerrighet: Er det noen av disse komiteene som har IT sikkerhet som sitt område?

  SvarSlett
 2. Hei. Fagkomiteene har god påvirkning. Det er her den politiske debatten tas, påvirkninger kan gjøres og de endelige forslag og merknader utformes. Problemet er jo også, som du påpeker, at vi har en flertallsregjering. Dette flertallet gjenspeiles også i komiteenes sammensetning. Likevel har vi andre parti en god mulighet til å påvirke og forsøke overbevise de andre partiene om at våre tiltak er fornuftige, og arbeidet nedlegges også mye i fagkomiteene :)

  Jeg er ikke sikker, men tenker det kommer inn under enten justiskomiteen eller transport- og kommunikasjonskomiteen. :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye, Mette :)

  Er sikker på at du og min «navnebror» vil gjøre et godt arbeide.

  SvarSlett
 4. Gratulerar Mette! No må du ikkje finne på noko tullball ;-)

  SvarSlett