søndag 21. juni 2009

Stress!

I dag blir det full rulle frem til oppmøtet hos Plankontoret. Vi skal møte opp der klokken fire og reise i fellesskap til Gardermoen, men før den tid har jeg en million ting å gjøre!

Nå er klokken halv åtte og jeg er klar til å rase ut døren! Da skal jeg først til postkontoret for å omadressere posten min hjem til Molde igjen, samtidig som at jeg skal poste to brev til Møre og Romsdal fylke. Deretter skal jeg innom Stortinget for å ordne opp i noen formaliteter som må ordnes i forbindelse med eventuell bosted etter valget(om det går rette veien..:)). Så skal jeg innom Martine på Baker Hansen på Vika for å hente kameraet mitt. Deretter skal jeg prøve å finne meg en mobil jeg skal kjøpe, for å så kjøpe inn ting til turen (som lette sommersko, solbriller, sokker etc.). Deretter skal jeg minne lillebroren min på at han skal brenne cder til meg til jeg skal til USA, for å så før jeg reiser gå gjennom mail, blogg osv for å gjøre de siste oppdateringer før reisen! :) Men bra å holde seg aktiv i dag uansett, da jeg har sovet 2 1/2 time i natt og uansett trenger slike incentiver for å holde meg våken!

Håper alle har en fin morgen :)
p.s - når det kommer lesere til denne, kunne noen fortalt meg hvordan jeg laster opp bilder for å ha ved blogginnleggene?

3 kommentarer:

 1. Angående laste opp bilder:
  Når du er inne på blogginnlegget, trykker du på den lille knappen som ser ut som et landskap, ved siden av der det står ABC. Da kommer det opp en pop-up, og det er bare å velge bilde(r) fra dataen :)
  Så bekrefte, så er bildet der.

  SvarSlett
 2. Ah, det skal nå prøves ut! ingen blogg uten bilder ;)

  Takk, skal prøve å holde den mest mulig oppdatert!

  SvarSlett