torsdag 25. juni 2009

Nepal


I Nepal tar man mot sine gjester ved å vise de respekt og gi velsignelse ved å oftest gi blomsterkranser og/eller fine silkeskjerf, samt male en rød flekk i pannen vår!Strømmen har en tendens til å gå både i tide og utide, og etter en titt på det elektriske kabelsystemet kan en forstå hvorfor ;)

Bilde tatt i bilen på vei fra flyplassen til hotellet. Vårt første møte med Kathmandu. Er i mine øyne en fantastisk by med en sjarm som overgår flere byer! Masse mennesker, alltid trafikkork, ingen trafikksystem, men likevel en masse smilende mennesker rundt i gatene :)


Hei! Beklager at det har gått litt tid mellom oppdateringene, men her nede har alt gått i ett, og jeg har heller ikke hatt tilgang på internett!

Er veldig vanskelig å vite hvor en skal begynne å fortelle, da det har vært ekstremt mye inntrykk på en gang, mye å fordøye! Vi ble beleilig nok bedt av turlederne å skrive ned litt personlig i dag, personlige tanker og følelser omkring besøket mens det fremdeles er ferskt i minne. Samt at det hjelper oss å sortere en del. Beklager om dere ikke liker å lese lange innlegg, skal prøve å holde det så kort jeg bare kan :p

Vi landet tirsdags ettermiddag, lokal tid, i Kathmandu, og dro rett til Hotel Himalaya hvor vi skulle bo. Samme kveld hadde vi middag på hotellet sammen med de lokale ansatte og ildsjelene i Plan Nepal, samt politisk sjef for den norske ambassaden. Det var utrolig hyggelig, da vi fikk god mat, hadde god dialog og fikk en god tone med de som arbeider her! (for de som ikke vet det...Dumplings er kanskje det beste jeg vet i hele verden, i alle fall på topp fem...og det fikk vi denne kvelden!! Hurra!!)

Siden dette ser ut til å bli litt langt likevel, skal jeg dele opp blogginnleggene! Teksten blir vel like lang, men kanskje virker bedre, mindre og mer oversiktelig for dere stakkars leserne som skal prøve få med seg dette ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar