søndag 12. juli 2009

Texas

Texas må være et av verdens paradis på jord. Et sted hvor det å gå med cowboyhatt, rutaskjorte og boots ikke er harry - det er vanlig. Et sted hvor hærlig tex-mex mat florerer - og smaker virkelig tex-mex. Et sted hvor når man bestiller mat får enorme porsjoner som sørger for at man spiser mat tilsvarende sin egen kroppsvekt til ethvert måltid. Et paradis =)

Nyter altså livets glade dager her i Texas! TIlbragte en dag i Korpus Christi hvor vi slikket sol på Padre Island, drakk brus, spiste, slappet av og bare fikk samlet krefter og fikk kjenne roen senke seg i kroppen.

På kvelden kjørte vi et par timer til San Antonio hvor vi hadde forhåndsbestilt hotell meget sentralt. Hadde en flott dag her, hvor vi gikk the river walk, besølkte "The Alemo" og fikk innblikk i hele dens historie, var oppe i utkikkstårnet, så film om texas i 4D, spiste nydelig lunsj, så i butikker og nøt dagen og byen. Hadde strålende sol og var i godt humør. På kvelden ba vi taxisjoføren kjøre oss til et område med god mat hvor alle de lokale gikk, og kom til noe som liknet en genuin Mexicansk landsby. Med farger, musikk, folk, pinjata og alt av spiselige delikatesser. VI bestilte en stor porsjon nachos og en med kyllingfajitas, og fikk helt sykt mye mat med dobbel dose guacamole (som nok sammen med bønner er blitt Martine og megs nye livrett).

Dagen etter dro vi på shopping i RiverWalk mall, og spiste en kjempegod lunsj på food-courten der (fikk tre doser kjøtt, asiatisk!!) for å så kjøre mot et større et utenfor byen. Her fant vi en smågodtbutikk og kjøpte inn masse masse for å ha fremover! Også her hadde de mat-etasje, hvor nesten hver matbod delte ut smaksprøver. Jeg er jo et beskjedent menneske, og ønsker jo å være høflig, så måtte selvfølgelig ta i mot alle matprøvene(samt et par ekstra av de jeg likte best) og fikk så en god lunsj nr. 2 =) Elsker Texas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar