onsdag 8. juli 2009

Kjøretur

Samme kveld som dagen i Memphis bestemte vi oss for å begynne kjøreturen mot Texas. Denne turen tar nemlig 10 timer så vi tenkte å kutte ned litt på denne og kjøre et par timer på kvelden. Men når vi begynte å kjøre kom vi så godt i gang, og bestemte oss bare for å kjøre hele ruten gjennom natten! Så vi kjørte i to-timers økter hver mens den andre sov. GIkk kjempebra! Stoppet litt over en time på en rasteplass på veien og sov begge to, og tilbragte ellers turen med å synge, høre musikk og bare nyte de gode, brede og trafikksikre veiene! Er noe annet å kjøre her nede enn hjemme, da en tilbakelegger samme avstand på mye kortere tid. Samtidig har alle motorveiene god midteler, hvor denne nesten hele strekningen består av et stort åpent gressområde i midten. Et virkelig godt trafikksikringstiltak som nok sparer mange menneskelig i året! Det er nettopp et slik system Fremskrittspartiet ønsker for veiene i Norge også! VI har jo europaveier som er så smale at vi ikke engang har midteler, noe som skaper farlige situasjoner og unødvendige ulykker!

Kom frem til Houston rundt 7 på morgenen, så vi parkerte bilen i sentrum og stakk på Starbucks. Her kjøpte vi baguetter og kaffe og bare satt og slappet av og ladet batteriene fra den lange natten. Så rundt klokken 9 dro vi på Health museum i Houston. Det var kjempeinteressant! lærte mye om helse, kroppen og alt som hører med. Det artigste på dette var vel at en kunne se seg selv om 20 og 50 år!! Haha! De tok først et bilde av ansiktet ditt, hvor du så fikk se hvordan du så ut om 20 år. Jeg så betraktelig fetere ut, med en meget rundt hake og bollekinn! Deretter kunne du se utseendet ditt om du røyket eller ble eksponert mye for sol. Fikk litt skrekken for sol-eksponering etter å ha sett dette for å si det sånn! Så i morgen når vi skal på stranden er det på med sterkeste sunblock!

Etter museumet kjørte vi straka vegen til Korpus Christi, stedet hvor selveste Eva Longeria er fra! Ble en del klabb og babb for å finne hotell, men etter dette var gjort og en stor, god middag ble fortært på TGI Fridays var vi mette, fornøyde og trøtte! Så nå er det sengetid, hvorpå morgendagen skal tilbringes på stranden med en god bok, brus, is og mye solkrem i ansiktet! =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar