mandag 6. juli 2009

4. juli i Nashville

Denne dagen hadde jeg virkelig sett frem til. En ting er å få være i USA under feiringen, men å attpå til tilbringe den i Nashville er jo er drøm for meg! Countryparadiset i verden! Var helt fantastisk! Dro inn til byen rundt fem-tiden og fikk anbefalt en barbeque-restaurant av taxi-sjoføren. Og det var helt fantastisk mat! Fikk en stor porsjon spare-ribs dynket i en hærlig marinade, pluss et stort stykke kylling med masse godt tilbehør! Etterpå dro vi på en bar over gaten hvor vi hørte at en lokal countryartist skulle spille. Han var kjempeflink, men spilte en del rolige sanger.

Vi måtte jo også ut på jakt etter en cowboyhatt, og fant en dritkul en! Som jeg selvfølgelig gikk med resten av kvelden, passet perfekt til sommerkjolen :p
Etterpå dro vi på et annet sted hvor de spilte hærlig countrysanger. Var så fantastisk å sitte der med masse bra musikk, hærlige glade mennesker og bare nyte og suge inn inntrykkene i denne perfekte byen! Folk var lett å komme i kontakt med, de var åpne, hyggelige og artige å snakke med! Nashville er også kjent for sitt fyrverkeri denne dagen, faktisk regnet som et av de beste i USA! Så klokken 09:03, da fyverkeriet skulle begynne, gikk vi ned til Riverfront park hvor alt skulle skje. Var helt sykt fyrverkeri, aldri sett maken! Det var fyrverkeriet på nyttårsaften i Norge ganger 10! Men etter kanskje rundt 5 minutter åpnet himmelen seg, og Norges regn på et år ganger ti dundret ned i hodet vårt! Vi stod begge under paraplyer, og var likevel gjennomvåt etter fem minutter! Men var bare kult, gatene ble forvandlet til elver og det var sekunder før(eller eventuelt minutter) før vi dro frem kanoen og padlet oppover veien til utestedene igjen.

Tilbragte resten av kvelden på et sted som het Stage, hvor et kjent band, som jeg ikke husker navnet på, spilte. Var utrolig bra musikk, kjempebra liv, masse folk og utrolig bra stemning. En perfekt kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar